Tim, Tom en Vincent nemen afscheid

Tim Van Aerde speelde sinds het seizoen 2008-2009 voor Athletico Oudenbos. De centrumverdediger blonk uit met zijn no-nonsense mentaliteit, positiespel en koelbloedigheid bij het nemen van strafschoppen. In zijn carrière bij Athletico scoorde hij tien keer in een officiële wedstrijd. De voorbije twee seizoenen speelde Tim om diverse redenen maar vijf en zes wedstrijden. Nu hangt hij definitief de schoenen aan de haak.

"Mijn tijd bij Athletico was super, met de titel als hoogtepunt. Maar nu is de tijd gekomen om een stap terug te zetten."

Tom Heirman werd bij Athletico gehaald in het seizoen 2010-2011. De technisch vaardige middenvelder zat sindsdien 36 keer in de kern voor een officiële wedstrijd, maar kon nooit echt doorbreken.

Tom zal volgend jaar weer te zien zijn in de tweede zaterdagreeks van Walivo. Hij versterkt promovendus MM AM 72 die de titel vierden in derde klasse.

Wij wensen Tom alle succes en geluk bij zijn nieuwe club!

De 31-jarige Vincent Van Laere houdt het na heel wat blessureleed voor bekeken. De linkspoot was elk jaar goed voor heel wat doelpunten en assists, maar moet noodgedwongen stoppen na aanslepende knie- en enkelproblemen.

Vaak op het middenveld - en sporadisch voorin - terug te vinden maar Vincent vond toch een dertigtal keer de weg naar het doel doorheen de jaren.

Ook dit seizoen was hij op weg om prachtige prestaties te laten optekenen: in elf wedstrijden trof hij acht keer raak en had hij drie assists gegeven.